WAT VINDEN DE KLANTEN VAN MB SECURITY SYSTEMS?

Laat u overtuigen en kies voor een professioneel alarm e/o camerasysteem van MB Security Systems

review

REVIEWS

Wij streven ernaar om de dienstverlening van MB Security Systems continu te verbeteren en te optimaliseren. Hiervoor zijn de ervaringen van onze klanten van groot belang daar deze ons visitekaartje en ambassadeurs zijn. Geen betere reclame dan mond tot mond reclame zeggen we altijd maar. Onderstaand staan een aantal klantreacties – reviews vermeld. Sinds het ontstaan van MB Security Systems hebben we een mooi klantenbestand opgebouwd en een groot aantal mooie reviews mogen ontvangen, waarvoor dank.

Guido Rietbroek, Breda

Hikvision beveiligingscamera’s laten vervangen door Michel inclusief een nieuwe NVR. Goed en gedegen advies gekregen over merk en keuze apparatuur. Nette prijs, alles volgens afspraak ingericht en nu een jaar verder werkt alles nog steeds top en geen problemen gehad. Bij overstap provider was Michel niet te beroerd om snel en kosteloos de instellingen weer werkend te maken. Aanrader!

Breda

Anoniem, Rijsbergen

Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die MB Security Systems bij ons heeft verricht. Het vooraf oriënterende heb ik als zeer prettig ervaren wat mijn vertrouwen heeft gewonnen. Michel heeft veel kennis in huis en verstand van zaken qua inbraakbeveiliging . We hebben MB Security Systems ervaren als een eerlijk en meedenkend bedrijf in hun aanbevelingen. We hebben gekozen voor een Jablotron 100 inbraakinstallatie met foto detectoren, dit alles met een zeer goede kwaliteit. Het samen testen na het aanleggen en de uitleg die Michel hierbij heeft gegeven is ook erg prettig. We kunnen ons alarmsysteem nu via een App en zelfs laptop aan/uit zetten, monitoren en volledig beheren. Nogmaals heel erg bedankt voor je snelle en accurate handelen!!

Rijsbergen

Fam. van Hassel, Oud Gastel

Wij zijn tevreden over hoe de Hikvision camera’s gemonteerd zijn, dat is allemaal keurig volgens afspraak gedaan. De werkzaamheden zijn goed verlopen, draden zijn netjes weggewerkt en alles is keurig opgeruimd achtergelaten. Het systeem werkt zoas we hoopten en er is veel aandacht besteed aan de uitleg en juiste afstelling. Zelfs na de montage heeft Michel zijn uiterste beste gedaan om alles helemaal naar onze specifieke wens in te stellen. Als iemand het ons vraagt zullen we zeker MB Security Systems aanbevelen. Met vriendelijke groet, Theo en Dyenne.

Oud Gastel

Cor Schrauwen, Etten-Leur

Wij zijn heel tevreden over de hele aanpak van MB Security Systems. Prima gedaan!! Vooral de persoonlijke inzet is bewonderingswaardig te noemen. Al met al zou ik MB Security Systems een 10 willen geven. Gingen alle bedrijven maar zo met de klanten om… top!!

Etten-Leur

Ros Motoren, Etten-Leur

Ik ben uiterst tevreden over MB Security Systems. Vaak kan ik nog wel wat verbeterpunten aanreiken, maar bij MB Security Systems kan ik niets bedenken. Goed bezig, ga zo door!

Etten-Leur

Fam. Evers, Etten-Leur

Wij zijn zeer tevreden over de installatie van ons draadloze Visonic alarmsysteem. De geleverde service is goed, en er is netjes en doeltreffend gewerkt. MB Security Systems denkt ook aan het belang van de klant. Wij zullen (en hebben je ook al) je zonder meer aanbevelen bij anderen. Michel weet zakelijkheid goed te combineren met een menselijke benadering.

Etten-Leur

Fam. Heijermans, België

Ik zocht iemand om mijn boot te voorzien van een inbraakinstallatie, en kwam uit bij MB Security Systems uit Etten-Leur. Michel heeft hier een passende oplossing voor gevonden, mede door het inkoppelen van diverse storingsmeldingen. Nu krijg ik een sms op mijn mobiele telefoon als de boot water maakt, of de walstroom is uitgevallen. Korte tijd daarna had ik en probleem met mijn alarm in mijn woning, deze kon geen meldingen meer kwijt bij de meldkamer. Na wat zoekwerk door MB Security Systems bleek het probleem bij onze telefoonprovider te liggen. MB Security Systems heeft dit uiterst professioneel opgelost!! Gezien mijn ruime ervaring als oud directeur van een niet nader te noemen beveiligingsbedrijf en beveiligingsdeskundige ben ik natuurlijk goed in staat om professionaliteit te beoordelen. Van mij krijgt MB Security Systems een dikke 10!!

België

Fam. van Erp, Etten-Leur

Wij hadden ons alarmsysteem al jaren en dat voldeed prima totdat de zaak door een ander bedrijf werd overgenomen. Daar hadden we geen goed gevoel bij. We gingen daarom op zoek naar een kleiner lokaal bedrijf, letterlijk en figuurlijk dichterbij. Via internet kwamen we uit bij MB Security Systems. Michel heeft de apparatuur bekeken, getest op werking en gezorgd dat alles weer goed functioneerde. Tevens was hij per mail snel bereikbaar (bv. na een stroomuitval in de wijk). De voordelen van een klein, lokaal bedrijf werden mij meteen duidelijk. Klantvriendelijk dat is MB Security Systems.

Etten-Leur

Fam. Boeren, Etten-Leur

Recentelijk hebben wij gekozen voor een alarminstallatie in ons huis. Wij hebben ons laten informeren door MB Security Systems over de mogelijkheden. Dit bracht al heel snel duidelijkheid en al op korte termijn werd er een alarminstallatie geplaatst. Wij waren het er al snel over eens dat er iets moest komen en de uitvoering verliep vlekkeloos. Er is netjes en vakkundig gewerkt en wat niet onbelangrijk is is dat er ook discreet met informatie wordt omgegaan. Voorbeelden van andere klanten kwamen naar voren maar zonder naam en toenaam. Wij zijn uiterst tevreden!

Etten-Leur

Fam. van Steenoven, Etten-Leur

MB Security Systems heeft een langlopende storing aan onze Visonic inbraakinstallatie keurig opgelost. We hadden Michel ingeschakeld daar onze installateur failliet was gegaan. In onze ogen staat MB Security Systems voor snelheid, natheid maar vooral klantgerichtheid. Het was alsof we elkaar al jaren kende. Wij zullen MB Security Systems zeker aanraden.

Etten-Leur

Fam. ten Bruggencate, Breda

Afgelopen week heeft MB Security Systems in mijn woning een Aritech alarmsysteem geïnstalleerd. Zoals verwacht mocht worden is een prima werkend alarmsysteem afgeleverd. Wat MB Security Systems onderscheidt is de aandacht voor orde, netheid en precisie. Leidingen en draden zijn keurig weggewerkt en vastgezet. Ook als het meer tijd kost om een leiding aan het zicht te onttrekken wordt die tijd genomen zonder meerkosten. Rommel zoals verpakkingen, stukjes draad, boorstof en dergelijke wordt netjes opgeruimd. Kortom: als je over het aanleggen van een alarmsysteem denkt dan kan ik MB Security Systems van harte aanbevelen.

Breda

Fam. vd Laan, Teteringen

Onlangs hebben wij een Hikvision camerabeveiligingssysteem aan laten leggen door MB Security Systems. Nadat wij voor het eerst contact hadden opgenomen was de afspaak snel gemaakt. Vooraf is men eerst naar onze wensen komen luisteren en is ter plaatse de situatie bekeken. Snel daarna kregen wij schriftelijk een keurig uitgewerkt voorstel. De montage is prima verlopen en alles is keurig gemonteerd. Voor een pauze werd amper tijd genomen, de installatie moest en zou bedrijfsklaar worden opgeleverd die dag en dat is gelukt! We voelen ons nu weer een stuk veiliger in onze woning en willen in de toekomst zeker weer zaken doen met MB Security Systems.

Teteringen

Fam. Pernot, Prinsenbeek

Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van MB Security Systems. Aan het offertetraject had ik al een goed gevoel overgehouden. Er werd meegedacht voor alternatieven. En in de offerte wedr niet gestuurd op de grootste opdracht maar voor de beste optie voor ons. Dat is prijzenswaardig! Over de uitvoering van de werkzaamheden zijn wij ook te spreken. MB Security Systems was zeer flexibel aangezien vooraf niet duidelijk was in welke periode de activiteiten verricht zouden moeten worden. Ook de prijs/kwaliteit-verhouding hebben wij als zeer goed ervaren.

Prinsenbeek

Nikos Komninos, Etten-Leur

Betreft levering en installatie Jablotron 100 inbraakbeveiliging. Michel heeft netjes gewerkt, houd zich aan de gemaakte afspraken en hij is een prettig persoon. Van harte aanbevolen!

Etten-Leur

Joost van de Wiel, Etten-Leur

MB Security heeft onze woning voorzien van een Jablotron inbraak beveiligingssysteem. Wij zijn zeer tevreden over het gehele traject. Goed en duidelijk advies vooraf, nette en vakkundige installatie, en duidelijke uitleg over de werking van het systeem bij oplevering.

Etten-Leur

Yasin Demircelen, Zevenbergen

Uiterst tevreden met installatie van Hikvision camera’s en Jablotron alarmsysteem. Michel denkt goed mee, is proactief, transparant en prettig in de omgang. Apparatuur is vakkundig geplaatst. Daarnaast is hij goed bereikbaar en komt afspraken na. Ik kan hem 100% aanbevelen.

Zevenbergen

Marco, Etten-Leur

Op ons verzoek heeft MB Security Systems een offerte uitgebracht voor een Hikvision camerasysteem. Hiermee was ons direct duidelijk dat we te maken hadden met een professionele partij. Er was tot in detail rekening gehouden met de eerder besproken wensen. Installatie gebeurt met oog voor detail, 1e klas materialen en er wordt voor de mooiste oplossing gekozen (niet de makkelijkste). Alles wordt netjes achtergelaten. Onze meterkast zelfs een stuk gestructureerder dan men hem had aangetroffen. Systeem wordt goed uitgelegd bij het in gebruik nemen en er is begeleiding bij het installeren van software op bv. PC, tablets en telefoons. Ik kan MB Security Systems bij iedereen aanbevelen en zal dat ook zeker doen.

Etten-Leur

Fam. Huisman, Teteringen

Wij hebben MB Security Systems benaderd voor diverse werkzaamheden. Ons huidige Aritech inbraakinstallatie is overgenimen, grondig nagezien en voorzien van een spraakmelding zodat we weer een veilig gevoel hebben. Bij een alarmmelding krijgen we nu een melding op onze mobiele telefoons. Verder heeft Michel 2 Hikvision camera;s en NVR recorder geplaatst met een uitmuntende beeldkwaliteit. Via de App op onze smatphones, tablets of laptop kunnen we nu waar ter wereld deze beelden live bekijken of indien nodig terugzoeken. De bekabeling is zeer netjes aangelegd, hier is goed over nagedach en dat is te zien. Een groot pluspunt vonden wij de persoonlijke benadering, om zo tot een passende installatie van onze woning te komen.

Teteringen

Fam. Otto, Etten-Leur

Aangezien wij in Etten-Leur woonachtig zijn gingen we op zoek naar een installatiebedrijf voor o.a. beveiliging in Etten-Leur. Zodoende kwamen we uit bij MB Security Systems. Na een (gelijk prettig) telefonisch gesprek om een afspraak te plannen en informatie op te vragen, kwam Michel netjes op de afgesproken dag. We hadden meteen in de gaten dat hij ontzettend veel verstand van zaken heeft en kon ons goed advies uitbrengen. Heel snel volgde de offerte en vervolg (installatie) afspraak. Michel heeft het Jablotron alarmsysteem super netjes gemonteerd en aangesloten. Perfecte service voor een goede prijs. Cijfer: 10

Etten-Leur

Fam. van Haperen, Etten-Leur

Onze eerste ervaringen met MB Security zijn overtuigend en heel positief. Michel verstaat zijn vak en werkt oplossings gericht. Het onderhoud en de aanpassing van onze bestaande Aritech installatie is geruisloos voortgezet en wij zijn daarbij duidelijk geïnformeerd over de (on-)mogelijkheden. Wij zouden het zo weer doen!

Etten-Leur

Fam. van Hoffe, Etten-Leur

Ik ben uiterst tevreden over het aangelegde alarmsysteem, het werkt prima. Tevens wil ik jullie bedanken voor het snel handelen en installeren. Kortom alleen maar lof… Succes gewenst!!

Etten-Leur

Onze Kraam (Michel Muller), Etten-Leur

Vakmanschap en klantvriendelijkheid, deze woorden omschrijven MB Security Systems het best. Het meedenken in oplossingen komt boven het financiële gewin. Michel, bedankt voor de super goede service en het fijne contact… Een vakman Pur Sang.

Etten-Leur

Fam. Maas, Etten-Leur, Etten-Leur

Daar houdt ik van! Vanmorgen gebeld i.v.m. een probleem aan ons Aritech alarmsysteem (5 jaar geleden geïnstalleerd door een ander bedrijf). Vandaag nog opgelost door Michel. MB Security Systems heeft er weer een klantje bij.

Etten-Leur

Erna Linders

Wij hadden installatie problemen met onze bestaande Hikvision camerabeveiliging. Michel heeft ons belangeloos perfect geholpen. Hij heeft niet alleen veel vakkennis, maar heeft er ook veel plezier in om mensen met zijn kennis te helpen.

Bert Donkers, Standdaarbuiten

Wij waren al ruim een half jaar aan het tobben met ons camerasysteem. Niemans wist het op te lossen, tot ik een tip kreeg om MB Security Systems eens te bellen. Afspraak gemaakt en alle problemen opgelost! Werden nog allerlei Apps geïnstalleerd op diverse apparatuur inclusief duidelijke uitleg. Dit alles in krap twee uurtjes. Top, super vakman met ontzettend veel allround kennis. Niet verder zoeken gewoon deze vakman bellen!

Standdaarbuiten

Mark, Breda

Wij hebben MB Security Systems als zeer positief mogen ervaren. het Jablotron alarmsysteem is zeer deskundig en snel geplaatst. Met fotodetectoren voor alarmverificatie… erg handig. Dit alles tegen een scherpe prijs. Bedankt voor het zeer fijne contact, ga zo door!! Cijfer: 10

Breda

Fam. Snijders, Breda

Wij zijn zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden. MB Security Systems heedt ons op een prettige manier geadviseerd over de te installeren producten. Vervolgens werden de werkzaamheden snel en vakkundig uitgevoerd. Een kleine hapering in een van de producten werd snel opgelost. Alles bij elkaar is een 9 op zijn plaats.

Breda

John & Miranda

Wij waren aan een vervanging toe van een bestaand alarmsysteem. Hierin super geïnformeerd aangaande de diverse mogelijkheden. Uiteindelijk gekozen voor een Jablotron 100 hybride systeem. Dit is door MB Security Systems met een hoge kwaliteit en zeer gunstige prijs geplaatst. Alles werkt perfect, uitleg was super. Kortom MB doet wat ze zeggen, zonder verassingen. Kennis en kunde van de materie is geweldig. Cijfer: 10!!

Breda

Fam. Lambregts, Etten-Leur

Bedankt Michel voor de installatie van de Hikvision camera en beveiliging van het huis en de instellingen. Vooral de nazorg vind ik tot nu toe geweldig.

Etten-Leur

Dolf Bennik, Etten-Leur

Zeer tevreden over de snelle en goede service van MB Security Systems.

Etten-Leur

Angelique, Rijsbergen

Michel heeft bij ons recent een draadloos alarmsysteem van Jablotron geplaatst. Dit alles is keurig verlopen vanaf de opname, offerte, installatie tot aan uitleg. Zoekt u een beveiligingsinstallatie? Neem dan contact op met MB Security Systems in Etten-Leur. Kan Michel zeker aanraden.

Rijsbergen

Jaap, Breda

Wij zijn zeer tevreden over MB Security Systems. Nette prijs, keurig geïnstalleerd Aritech alarm en duidelijke uitleg. Kortom, een zeer fijne partij om zaken mee te doen.

Breda

Joyce, Etten-Leur

Wij beoordelen de service van MB Security Systems met een 10. Michel is erg helder over de mogelijkheden die hij kan bieden, denkt mee aan goede oplossingen. Hangen van het systeem kon ook op de gewenste tijd en dag!! Dit is superdervice. Zo konden wij met een gerust gevoel op vakantie. Zou zeker MB Security Systems aan iedereen aanraden. Een betrouwbaar adres met een aantrekkelijke prijs en deskundig en klantgericht denken!! Michel bedankt voor alles.

Etten-Leur

Wouter Bekker, Breda

Geweldig geholpen door Michel, bedankt!

Breda

Ria van Gils, Etten-Leur

Michel heeft ervoor gezorgt dat het Networx NX8 alarm weer werkt en dat de registratie van de SMA zonnepanelen via internet is geregeld. Erg tevreden.

Etten-Leur

Pei-Pei Pham-Liang, Etten-Leur

Michel is een bekwame professional die zijn afspraken goed nakomt en zijn werkzaamheden uitstekend uitvoert. Communicatie is zeer goed en het project is op zeer korte termijn afgerond. Ik ben zeer tevreden en beveel hem zeker aan! Dikke 10!

Etten-Leur

Ton en Loes, Teteringen

Wanneer u op zoek bent naar een (camera)beveiligingssysteem, zoek dan niet verder maar maak een afspraak met MB Security Systems. Wij hebben een Hikvision camerabeveiligingssysteem laten plaatsen door Michel. Wij beoordelen de service en installatie met een 12! Vanaf het eerste contact met MB Security Systems hebben wij gemerkt dat Michel zich in deze markt onderscheidt door vakmanschap, deskundigheid, klantvriendelijkheid en vooral (belangrijk bij beveiligingssystemen) bereikbaarheid. Bij MB Security Systems voel je je nog echt klant. Alles wordt zeer netjes gemonteerd, zelfs onze meterkast ziet er nu een stuk beter gestructureerd uit. Michel is een volhouder en doorbijter. Een bewakingscamera ophangen lijkt zo eenvoudig maar het grote verschil met Michel is dat hij in overleg met de klant alle mogelijkheden uit de camera weet te halen. Wij kunnen MB Security Systems bij iedereen aanbevelen en zullen dat ook zeker doen.

Teteringen

Garard en Anette, Breda

Wij hebben een Jablotron alaem en Hikvision camersysteem aan laten leggen door MB Security Systems uit Etten-Leur. Via mail hadden we informatie aangevraagd waar snel een reactie op kwam. Hier opvolgend is Michel bij ons langs gekomen om onze wensen en de mogelijkheden te bespreken. Uit dit prettige gesprek konden we opmaken dat Michel enorm veel ervaring en verstand van zaken heeft. Tevens kregen we enkele tips die we van andere bedrijven niet hebben ontvangen. Er volgde een zeer uitgebreide en duidelijk offerte, en niet onbelangrijk een reële prijs voor het geheel. We konden dan ook niet anders dan de andere bedrijven teleurstellen en met MB Security Systems in zee te gaan. Binnen korte tijd is alles in/rondom onze woning geïnstalleerd, in werking gezet en uitgelegd. Alles is keurig en met oog voor detail gemonteerd, dit allemaal in goed overleg met ons waarbij MIchel eventuele bijzonderheden aangaf… Nooit geweten dar je een sensor wel of juist niet in een bepaalde hoek mag plaatsen. Stond ervan e kijken hoe sommige kabels weggewerkt zijn terwijl we dachten dat er veel in het zicht zou komen… niet dus. Hierdoor is Michel wel wat langer bezig geweest dan op voorhand gedacht, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Het afval is ook allemaal keurig mee afgevoerd, dat is pas service! Voor het instellen van de bijbehorende Apps en de uitleg van beide systemen is ruim de tijd genomen. Kortom, als u een alarm of camerasysteem zoekt, zoek dan niet verder en neem contact op met MB Security Systems. Michel enorm bedankt!! Je krijgt van ons een dikke en welverdiende 10.

Breda

Anoniem, Gilze

Wij zijn zeer tevreden over de gedane werkzaamheden van MB Security Systems. Michel gaf een goede uitleg. Ook na de werkzaamheden is alles keurig schoon achtergelaten. De prijs voor het aanpassen van ons alarmsysteem was in een goede prijs-kwaliteit verhouding. Cijfer: 10

Gilze

Jan- Hein Sloesen, Roosendaal

MB Security Systems hebben wij ervaren als zeer betrouwbare partner in veiligheid. Met zeer deskundige adviezen heeft eigenaar Michel brenters ons geholpen een goed veiligheidsplan te maken voor onze woning en bedrijf. Vervolgens werden er heel netjes verschillende systemen aangelegd en ruim de tijd genomen om uit te leggen hoe alles functioneert. We zijn erg tevreden over MB Security Systems vanaf het eerste contact tot de service en onderhoud, alles klopt! Voor ons een dikke 10!

Roosendaal

Arno, Etten-Leur

Tijdens de Corona crisis had ik behoefte aan een goede internet verbinding overal in huis. MB Security Systems heeft snel op mijn aanvraag gereageerd. De offerte was helder en er werden verschillende opties aangeboden, waardoor er keuze mogelijkheden waren n.a.v. mijn behoefte en budget. Daarnaast was MB Security Systems snel met de realisatie wat voor mij belangrijk was. Ook bij de technische tegenslag die er was tijdens het aanleggen bleef Michel naar oplossingen zoeken en werd de extra tijd die hiervoor nodig was niet in rekening gebracht. Ik ben zeer tevreden hoe de werkzaamheden zijn uitgevoerd en blij dat ik nu in mijn hele huis kan Skypen met verschillende computers tegelijk. Veel succes met je bedrijf en ik zal je zeker aanbevelen bij anderen.!

Etten-Leur

Fam. Cleton, Breda

Helemaal prima, dit is ook waarom we gekozen hebben voor MB Security Systems. Goede voorlichting, prettig contact en flexibele uitvoering van de werkzaamheden (zelfs in Corona tijd).

Breda

Anoniem, Etten-Leur

Ik ben zeer tevreden over de gehele gang van zaken. Vanaf het 1e contact tot en met de installatie van het intercom systeem was de informatie, het advies, het nakomen van afspraken en toezeggingen, de snelhied van de reacties en de wijze van uitvoering uitstekend en in een bijzonder prettige sfeer. Ook het ruim de tijd nemen voor uitleg was heel fijn.

Etten-Leur

Jeroen

Voor de keuze van een alarmsysteem passend bij onze persoonlijke situatie hebben we meerdere partijen uitgenodigd. MB Security Systems dacht mee over de meest optimale beveiliging en heeft ons in het offerte traject al van goed advies voorzien. Daarom ook voor hen gekozen. De installatie, instructie en nazorg verdienen een dikke 10. Resultaat, een goed en mooi systeem dat huis en terrein beveiligd, gebruiksvriendelijk en bovenal een veilig gevoel. En niet te vergeten: Ook de nazorg verdient een compliment!

Breda

Frans Waardef, Rijsbergen

In totaal hadden wij drie bedrijven om een offerte gevraagd. MB Security Systems stak er met vlag en winmpel boven uit, reden waarom wij voor dit bedrijf kozen. Wij kregen een uitgebreide en duidelijke uitleg over de mogelijkheden, werden steeds via mail op de hoogte gehouden, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom zijn wij in alle opzichten 100% tevreden over dit bedrijf en raden het beslist aan.

Rijsbergen

Fam. Schalk, Etten-Leur

Wij zijn zeer tevreden met de diensten die geleverd zijn door MB Security Systems. De aanvraag was snel gedaan, ook de offerte was er snel en deze was duidelijk. Het gesprek tijdens de opname van de gegevens en het ter plekke bekijken van de situatie was goed en hierin bleek ook de vakkennis van Michel. Op de dag van de installatie hebben wij Michel zijn werk laten doen en daarna hebben we een duidelijke uitleg gehad van hoe alles werkt. Wij zullen hem zeker aanbevelen. Ons cijfer voor MB Security Systems 10!

Etten-Leur

Mario & Wendy, Etten-Leur

Zeer vakkundig bedrijf, werkt zeer netjes, goede uitleg na installatie. Wij zijn meer dan tevreden!! Groetjes Mario & Wendy.

Etten-Leur

Karin & Harry, Etten-Leur

Karin en ik zijn erg tevreden over ons alarm en camerasysteem. Vanaf het eerste contact met MB Security Systems viel ons de kennis en professionaliteit op. Het meedenken voor de juiste oplossing als het netjes en vakkundig installeren waarderen wij met een 10! Ook is de uitleg en nazorg prima. Wij kunnen iedereen MB Security Systems aanraden.

Etten-Leur

Bert Looijmans, Oudenbosch

Michel heeft van tevoren deskundig advies gegeven en bij installatie keurig werk geleverd, Vakman!!

Oudenbosch

Fam. van Praat, Chaam

Wij zijn erg tevreden over MB Security Systems. Michel heeft bijzonder netjes gewerkt gedurende de montage (rustig en netjes). Tevens is ook alles keurig in de meterkast geinstalleerd: de bedrading zoveel mogelijk weggewerkt in kabelbuizen. Ook is er meegedacht t.a.v. de praktijksituatie. Zo is er 1 bewegingsmelder niet geplaatst omdat dit in de praktijk niet nodig bleek.

Chaam

Ertan Karabulut

Vele bedrijven benaderd op het gebied van het alarmsysteem voor in mijn bedrijf, en bij deze heer ben ik top geholpen tot wel bijna de helft van de prijs dan wat de andere alarmspecialisten van mij vroegen! Mijn dank en veel succes in uw onderneming.

Rotterdam

Meri Boz

Heb overal informatie opgezocht en meerdere specialisten benaderd, niemand die me zo duidelijk heeft geholpen als Michel. Dit bedrijf is een specialist in zijn vak! Dank voor al uw hulp!

Rotterdam

WAAROM KIEZEN VOOR MB SECURITY SYSTEMS?

  • Ruim 25 jaar ervaring in de beveiligingstechniek
  • Brede productkennis opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven
  • Service maar vooral klantgericht
  • Betrouwbaar en secuur