SLECHT WIFI BEREIK? WIJ HELPEN U VERDER

Laat u overtuigen en kies voor een professioneel WiFi systeem van MB Security Systems

wifi

WIFI VERBETEREN

Waar zouden we hedendaags zijn zonder internet? Bij MB Security Systems begrijpen we dan ook dat er niets zo frustrerend is dan een slecht / onvoldoende bereik in uw woning of bedrijfspand. Wij kunnen dan ook de WiFi verbeteren door het plaatsen van accesspoints met een sterk zendvermogen en mesh integratie.

Het gehele WiFi netwerk zal als één functioneren, dus niet meer overschakelen tussen verschillende netwerken.

MB Security Systems werkt onder meer met producten van: Engenius, Ubiquiti en TP-Link.
Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, wij staan graag voor u klaar.

TP-LINK

TP-Link , opgericht in 1996, is een wereldwijde aanbieder van betrouwbare netwerkapparatuur en accessoires voor elk aspect van het dagelijks leven. Het bedrijf is opeenvolgend erkend als nummer 1 aanbieder van Wifi-apparatuur door Analysebureau IDC*. TP-Link levert aan meer dan 170 landen en bedient miljarden mensen wereldwijd.

TP-LINK IN DE MEDIA

ENGENIUS

EnGenius staat bekend om het hoge Wi-FI zendvermogen waarmee grotere afstanden kunnen worden bereikt en kan hierdoor de WiFi verbeteren.

EnGenius biedt een ruime selectie aan Access Points voor zowel binnen als buiten. De Indoor AP’s van EnGenius leveren draadloze verbinding die flexibel, schaalbaar en betrouwbaar is en met de Outdoor AP’s kunt u een omvangrijk gebied voorzien van ultrasnelle wifi. 

ENGENIUS IN DE MEDIA

UBIQUITI

Ubiquiti is een Amerikaanse fabrikant van netwerkapparatuur. Ubiquiti staat vooral bekend om zijn access points, netwerkswitches en smarthome-apparatuur als netwerkcamera’s en deurbellen. Veel van deze apparaten kunnen samenwerken in het Ubiquiti-ecosysteem. Ubiquiti-apparatuur is er zowel voor zakelijke klanten als voor consumenten.

UBIQUITI IN DE MEDIA

ENKELE DOOR ONS GEPLAATSTE WIFI SYSTEMEN

ONS WERKGEBIED

MB Security Systems is gevestigd in Etten-Leur en onder meer werkzaam in: Etten-Leur, Breda, Prinsenbeek, Zevenbergen, Sint Willebrord, Oudenbosch, Oud Gastel, Oosterhout, Bosschenhoofd. Tilburg, Teteringen, Galder, Rucphen, Sprundel, Dorst, Strijbeek, Rijsbergen, Zundert, Hoeven, Chaam, Ulvenhout, Bavel, Dongen, Wouw, Wouwse Plantage, Gilze, Rijen, Klundert, Moerdijk, Halsteren, Goirle, Hilvarenbeek. 

WAAROM KIEZEN VOOR WIFI NETWERK VAN MB SECURITY SYSTEMS?

  • Ruim 25 jaar ervaring in de beveiligingstechniek
  • Brede productkennis opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven
  • Service maar vooral klantgericht
  • Betrouwbaar en secuur