Guido Rietbroek, Breda

Hikvision beveiligingscamera’s laten vervangen door Michel inclusief een nieuwe NVR. Goed en gedegen advies gekregen over merk en keuze apparatuur. Nette prijs, alles volgens afspraak ingericht en nu een jaar verder werkt alles nog steeds top en geen problemen gehad.

Bij overstap provider was Michel niet te beroerd om snel en kosteloos de instellingen weer werkend te maken. Aanrader!

Anoniem, Rijsbergen

Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die MB Security Systems bij ons heeft verricht. Het vooraf oriënterende heb ik als zeer prettig ervaren wat mijn vertrouwen heeft gewonnen. Michel heeft veel kennis in huis en verstand van zaken qua inbraakbeveiliging . We hebben MB Security Systems ervaren als een eerlijk en meedenkend bedrijf in hun aanbevelingen. We hebben gekozen voor een Jablotron 100 inbraakinstallatie met foto detectoren, dit alles met een zeer goede kwaliteit. Het samen testen na het aanleggen en de uitleg die Michel hierbij heeft gegeven is ook erg prettig. We kunnen ons alarmsysteem nu via een App en zelfs laptop aan/uit zetten, monitoren en volledig beheren. Nogmaals heel erg bedankt voor je snelle en accurate handelen!!

Fam. van Hassel, Oud Gastel

Wij zijn tevreden over hoe de Hikvision camera’s gemonteerd zijn, dat is allemaal keurig volgens afspraak gedaan. De werkzaamheden zijn goed verlopen, draden zijn netjes weggewerkt en alles is keurig opgeruimd achtergelaten. Het systeem werkt zoas we hoopten en er is veel aandacht besteed aan de uitleg en juiste afstelling. Zelfs na de montage heeft Michel zijn uiterste beste gedaan om alles helemaal naar onze specifieke wens in te stellen. Als iemand het ons vraagt zullen we zeker MB Security Systems aanbevelen. Met vriendelijke groet, Theo en Dyenne.

Cor Schrauwen, Etten-Leur

Wij zijn heel tevreden over de hele aanpak van MB Security Systems. Prima gedaan!! Vooral de persoonlijke inzet is bewonderingswaardig te noemen. Al met al zou ik MB Security Systems een 10 willen geven. Gingen alle bedrijven maar zo met de klanten om… top!!

Ros Motoren, Etten-Leur

Ik ben uiterst tevreden over MB Security Systems. Vaak kan ik nog wel wat verbeterpunten aanreiken, maar bij MB Security Systems kan ik niets bedenken. Goed bezig, ga zo door!

Fam. Evers, Etten-Leur

Wij zijn zeer tevreden over de installatie van ons draadloze Visonic alarmsysteem. De geleverde service is goed, en er is netjes en doeltreffend gewerkt. MB Security Systems denkt ook aan het belang van de klant. Wij zullen (en hebben je ook al) je zonder meer aanbevelen bij anderen. Michel weet zakelijkheid goed te combineren met een menselijke benadering.

Fam. Heijermans, België

Ik zocht iemand om mijn boot te voorzien van een inbraakinstallatie, en kwam uit bij MB Security Systems uit Etten-Leur. Michel heeft hier een passende oplossing voor gevonden, mede door het inkoppelen van diverse storingsmeldingen. Nu krijg ik een sms op mijn mobiele telefoon als de boot water maakt, of de walstroom is uitgevallen. Korte tijd daarna had ik en probleem met mijn alarm in mijn woning, deze kon geen meldingen meer kwijt bij de meldkamer. Na wat zoekwerk door MB Security Systems bleek het probleem bij onze telefoonprovider te liggen. MB Security Systems heeft dit uiterst professioneel opgelost!! Gezien mijn ruime ervaring als oud directeur van een niet nader te noemen beveiligingsbedrijf en beveiligingsdeskundige ben ik natuurlijk goed in staat om professionaliteit te beoordelen. Van mij krijgt MB Security Systems een dikke 10!!

Fam. van Erp, Etten-Leur

Wij hadden ons alarmsysteem al jaren en dat voldeed prima totdat de zaak door een ander bedrijf werd overgenomen. Daar hadden we geen goed gevoel bij. We gingen daarom op zoek naar een kleiner lokaal bedrijf, letterlijk en figuurlijk dichterbij. Via internet kwamen we uit bij MB Security Systems. Michel heeft de apparatuur bekeken, getest op werking en gezorgd dat alles weer goed functioneerde. Tevens was hij per mail snel bereikbaar (bv. na een stroomuitval in de wijk). De voordelen van een klein, lokaal bedrijf werden mij meteen duidelijk. Klantvriendelijk dat is MB Security Systems.

Fam. Boeren, Etten-Leur

Recentelijk hebben wij gekozen voor een alarminstallatie in ons huis. Wij hebben ons laten informeren door MB Security Systems over de mogelijkheden. Dit bracht al heel snel duidelijkheid en al op korte termijn werd er een alarminstallatie geplaatst. Wij waren het er al snel over eens dat er iets moest komen en de uitvoering verliep vlekkeloos. Er is netjes en vakkundig gewerkt en wat niet onbelangrijk is is dat er ook discreet met informatie wordt omgegaan. Voorbeelden van andere klanten kwamen naar voren maar zonder naam en toenaam. Wij zijn uiterst tevreden!

Fam. van Steenoven, Etten-Leur

MB Security Systems heeft een langlopende storing aan onze Visonic inbraakinstallatie keurig opgelost. We hadden Michel ingeschakeld daar onze installateur failliet was gegaan. In onze ogen staat MB Security Systems voor snelheid, natheid maar vooral klantgerichtheid. Het was alsof we elkaar al jaren kende. Wij zullen MB Security Systems zeker aanraden.