HUUR EEN ALARM TIJDENS VERBOUWING E/O NIEUWBOUW

Laat u overtuigen en kies voor een professioneel inbraakalarm systeem van MB Security Systems

inbraakalarm

ALARM HUREN

Er vinden vaak inbraken plaats tijdens nieuwbouw e/o verbouwing van zowel woningen als bedrijfspanden helaas. Simpelweg omdat deze op dat moment (nog) niet voorzien zijn van een alarmsysteem maar er wel waardevolle spullen in staan. Denk hierbij aan gereedschap, warmtepomp, keuken apparatuur enz. enz. Nu kennen we allemaal inmiddels de mobiele cameramasten die op bouwplaatsen neer worden gezet. Maar wat heeft u hier aan als u zelf een woning nieuw e/o verbouwd?
Bij ons kunt u een tijdelijk alarm huren voor de tijd die u nodig heeft. U betaald dan ook enkel voor de gebruikte dagen en krijgt zelfs een korting als u besluit om een alarmsysteem door ons te laten installeren nadat de werkzaamheden zijn afgerond. U zit dus niet aan een duur contract of abonnement vast. 

Alarm huren? MB Security Systems werkt onder meer met producten van: Jablotron, Ajax, Aritech, Honeywell en Visonic.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, wij staan graag voor u klaar.

JABLOTRON INBRAAKALARM

Uw woning e/o bedrijfspand is veilig met ons inbraakalarm systeem JABLOTRON 100+. Bovendien kunt u ermee lichten of uw garage bedienen. Dit alles kan bereikt worden door een afstandsbediening via onze toepassing MyJABLOTRON.
MB Security Systems is een certified Jablotron installateur waardoor wij u van goed advies kunnen voorzien, de beste producten en service kunnen bieden.

JABLOTRON IN DE MEDIA

AJAX SYSTEMS INBRAAKALARM

Wij, bij Ajax, vinden dat mensen moeten kunnen leven en genieten zonder angst. Dankzij ons inbraakalarm systeem, dat we constant verbeteren, willen we mensen die gemoedsrust geven. Wanneer u kiest voor de betrouwbare bescherming van Ajax, bent u beschermd tegen diefstal, brand en lekkages die uw eigendom en uw naasten schade kunnen berokkenen.

Ajax Systems is een technologisch bedrijf. We ontwikkelen oplossingen die gebruik maken van de allernieuwste technologie en wetenschap. Daarna passen we die innovaties toe in onze toestellen. De toestellen van Ajax werken in de meest extreme omstandigheden en staan altijd klaar om u te beschermen.

AJAX IN DE MEDIA

ARITECH INBRAAKALARM

Sinds de oprichting in 1980 is Aritech een begrip binnen de Europese veiligheidsindustrie.
Vandaag de dag wordt het merk verspreid over de hele wereld erkend om zijn kwaliteit en innovatieve technologie.

Onder het iconische merk Aritech blijven we innoveren en geïntegreerde beveiligingsoplossingen leveren die de traditionele grenslijnen tussen toegangscontrole, inbraakalarm en camerabewaking overschrijden.

ARITECH IN DE MEDIA

VISONIC INBRAAKALARM

Visonic is een internationale ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardige elektronische inbraakalarm systemen en componenten. We zijn toegewijd aan het verbeteren van de manier van leven van mensen door hun gevoel van veiligheid te vergroten. 

Onze gebruiksvriendelijke en innovatieve Home Security Systems en componenten zijn essentiële onderdelen van het dagelijkse gezinsleven voor mensen van alle leeftijden. Door real-time connectiviteit te bieden tussen gezinnen, huizen, eigendommen, zorgverleners en netwerken voor gemeenschapsondersteuning, stellen we mensen in staat om hun dagelijks leven voort te zetten met het volste vertrouwen dat de mensen en dingen waar ze het meest om geven, veilig en comfortabel zijn.

IN DE MEDIA

ENKELE DOOR ONS GEPLAATSTE INBRAAKALARM SYSTEMEN

ONS WERKGEBIED

MB Security Systems is gevestigd in Etten-Leur en onder meer werkzaam in: Etten-Leur, Breda, Prinsenbeek, Zevenbergen, Sint Willebrord, Oudenbosch, Oud Gastel, Oosterhout, Bosschenhoofd. Tilburg, Teteringen, Galder, Rucphen, Sprundel, Dorst, Strijbeek, Rijsbergen, Zundert, Hoeven, Chaam, Ulvenhout, Bavel, Dongen, Wouw, Wouwse Plantage, Gilze, Rijen, Klundert, Moerdijk, Halsteren, Goirle, Hilvarenbeek. 

WAAROM EEN TIJDELIJK ALARM HUREN VAN MB SECURITY SYSTEMS?

  • Ruim 25 jaar ervaring in de beveiligingstechniek
  • Brede productkennis opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven
  • Service maar vooral klantgericht
  • Betrouwbaar en secuur