BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

Laat u overtuigen en kies voor een professioneel alarm e/o camerasysteem van MB Security Systems

handleidingen

STAP VOOR STAP WERKWIJZE

Hoe gaat een traject er bij MB Security Systems aan toe? We leggen u onze werkwijze graag onderstaand uitgebreid uit.

Eerste contact

1. EERSTE CONTACT

U kunt MB Security Systems onder meer bereiken via: telefoon, WhatsApp, mail of via onze contactpagina.

Afspraak bij u op locatie

2. AFSPRAAK BIJ U OP LOCATIE

Op basis van het eerste contact zullen wij indien gewenst een afspraak bij u op locatie inplannen. Hierbij worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Er wordt gebruik gemaakt van onze demokoffers zodat u de producten hands-on kan zien/voelen. Zo weet u wat u mogelijk aan gaat schaffen. Ook wordt er gekeken naar of er bijzonderheden zijn in uw pand, adviesen en zwakke plekken komen aan het licht tijdens de rondgang door uw pand.

demokoffer alarm
demo alarmsysteem
demo bewakingscamera
demokoffer camerasysteem
Offerte op maat

3. OFFERTE OP MAAT

Na de gedane opname gaan we voor u aan de slag om de besproken zaken om te zetten in een heldere offerte op maat, deze is tevens geheel vrijblijvend en heeft een geldigheidsduur van 4 weken.

Offerte MB Security Systems
Na akkoord

4. NA AKKOORD

Allereerst danken wij u voor de opdracht en het gestelde vertrouwen in MB Security Systems. de benodigde materialen zullen worden besteld en zover mogelijk worden voorbereid. Hierna zal er een afspraak met u gepland worden voor montage. Dit is bij ons (indien gewenst) zelfs op zaterdagen mogelijk.

Installatie

5. INSTALLATIE

Bij aankomst zal de offerte met u worden doorgenomen. Er zal tevens worden gevraagd of er bijzonderheden zijn zoals een mogelijke voorkeur voor locatie codepaneel o.i.d. Het systeem zal hierna vakkundig gemonteerd worden. Al het afval zal (indien gewenst) mee retour gaan zodat u niet in de rommel blijft zitten. Na de installatie zullen de bijbehorende Apps op uw smartphone(s), tablets, laptop e/o pc worden geïnstalleerd. Een uitgebreide uitleg over het door u aangeschafte systeem mag natuurlijk niet ontbreken. Uw systeem zal (indien gekozen) worden aangemeld bij een Particuliere Alarm Centrale (PAC) e/o alarmopvolgings dienst. Als afsluiting worden er beveiligingsstickers op de ramen geplakt worden zodat ook van buitenaf goed zichtbaar is dat uw pand is beveiligd.

klanttevredenheid

6.KLANTTEVREDENHEID

Circa 2 weken na de uitgevoerde werkzaamheden ontvangt u van ons een klanttevredenheidsmail waarin we vragen om uw ervaring of een review, wat uiteraard geen verplichting is. Wij proberen MB Security Systems continu te verbeteren, hiervoor zijn de ervaringen van onze klanten van groot belang.

service

7.SERVICE

U heeft een inbraakalarm, camerabewaking e/o intercom systeem laten plaatsen. Uiteraard zit u niet te wachten op storingen aan uw systeem. Daarom bieden wij bij MB Security Systems diverse service mogelijkheden aan. Het doel is om uw installatie in nieuwstaat te houden en u zo het meest betrouwbare systeem te kunnen bieden. Standaard zit u bij ons niet vast aan een vast contract e/o duur abonnement. U heeft bij ons diverse keuzes om uw systeem van service te kunnen voorzien, te weten: op afroep, 1x jaarlijks of 1x per 2 jaar.De uit te voeren werkzaamheden omvatten onder meer: het updaten van uw apparatuur naar de laatste firmware, een visuele inspectie, het nazien en desgewenst aanpassen van de programmering en het testen/vervangen van de aanwezige batterijen e/o accu’s.

review

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

Wij zijn erg tevreden over MB Security Systems. Michel heeft bijzonder netjes gewerkt gedurende de montage (rustig en netjes). Tevens is ook alles keurig in de meterkast geinstalleerd: de bedrading zoveel mogelijk weggewerkt in kabelbuizen. Ook is er meegedacht t.a.v. de praktijksituatie. Zo is er 1 bewegingsmelder niet geplaatst omdat dit in de praktijk niet nodig bleek.
Fam. van Praat
Chaam
Karin en ik zijn erg tevreden over ons alarm en camerasysteem. Vanaf het eerste contact met MB Security Systems viel ons de kennis en professionaliteit op. Het meedenken voor de juiste oplossing als het netjes en vakkundig installeren waarderen wij met een 10! Ook is de uitleg en nazorg prima. Wij kunnen iedereen MB Security Systems aanraden. .
Karin & Harry
Etten-Leur
Wij zijn zeer tevreden met de diensten die geleverd zijn door MB Security Systems. De aanvraag was snel gedaan, ook de offerte was er snel en deze was duidelijk. Het gesprek tijdens de opname van de gegevens en het ter plekke bekijken van de situatie was goed en hierin bleek ook de vakkennis van Michel. Op de dag van de installatie hebben wij Michel zijn werk laten doen en daarna hebben we een duidelijke uitleg gehad van hoe alles werkt. Wij zullen hem zeker aanbevelen. Ons cijfer voor MB Security Systems 10!
Fam. Schalk
Etten-Leur

BEKIJK HIER DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN EN NIEUWTJES

WAAROM KIEZEN VOOR MB SECURITY SYSTEMS?

  • Ruim 25 jaar ervaring in de beveiligingstechniek
  • Brede productkennis opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven
  • Service maar vooral klantgericht
  • Betrouwbaar en secuur