CAMERASYSTEEM BREDA NODIG

Laat u overtuigen en kies voor een professioneel camerabewaking systeem van MB Security Systems

camerabewaking

CAMERASYSTEEM BREDA

Woont u in Breda en op zoek naar een betrouwbaar camerasysteem? Met een camerasysteem / camerabewaking bent u in staat 24 uur per dag, 7 dagen per week uw eigendommen te beschermen. Het is dan ook niet voor niets dat er steeds meer camera’s verschijnen in het straatbeeld.

Een goed camerasysteem zorgt ervoor dat u zicht weer veilig voelt. MB Security Systems biedt optimale flexibiliteit en de juiste maatregelen zodat inbrekers e/o vandalen snel worden gedetecteerd, geregistreerd en indien gewenst gemeld.
Bent u op zoek naar een camerasysteem voor uw woning e/o bedrijfspand in Breda? Dan is MB Security Systems voor u het adres.

MB Security Systems werkt onder meer met producten van: Hikvision, Hanwha, Dahua, Mobotix Uniview en Xyclop.
Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, wij staan graag voor u klaar.

HIKVISION CAMERASYSTEEM

Hikvision is de wereldwijde marktleider op gebied van camerabewaking. De Hikvision producten staan dan ook hoog op het gebied van IP-technologie. Daarnaast biedt Hikvision een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor zowel particulier als bedrijf.
Met de ColorVU serie is zelfs een haarscherp kleurenbeeld in de nacht geen enkel probleem. Hikvision camerasysteem nodig in Breda? -> MB Security Systems

HIKVISION IN DE MEDIA

HIKVISION COLORVU

Hikvision brengt met de ColorVu serie de best mogelijke video oplossing door slim gebruik te maken van wit licht. De camera is voorzien van een sensor die bij gebrek aan licht via wit licht de scene kan uitlichten. Door deze combinatie kan de camera 24 uur per dag een kleurenbeeld geven. Het zichtbare witte licht heeft tevens het voordeel dat de beveiliging zichtbaar is waardoor ongewenste bezoekers goed zien dat het terrein beveiligd is. Hikvision ColorVU camerasysteem nodig in Breda? -> MB Security Systems

HIKVISION COLORVU IN DE MEDIA

CAMERASYSTEEM BREDA

ONS WERKGEBIED

MB Security Systems is gevestigd in Etten-Leur en onder meer werkzaam in: Etten-Leur, Breda, Prinsenbeek, Zevenbergen, Sint Willebrord, Oudenbosch, Oud Gastel, Oosterhout, Bosschenhoofd. Tilburg, Teteringen, Galder, Rucphen, Sprundel, Dorst, Strijbeek, Rijsbergen, Zundert, Hoeven, Chaam, Ulvenhout, Bavel, Dongen, Wouw, Wouwse Plantage, Gilze, Rijen, Klundert, Moerdijk, Halsteren, Goirle, Hilvarenbeek. 

WAAROM KIEZEN VOOR CAMERASYSTEEM IN BREDA VAN MB SECURITY SYSTEMS?

  • Ruim 25 jaar ervaring in de beveiligingstechniek
  • Brede productkennis opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven
  • Service maar vooral klantgericht
  • Betrouwbaar en secuur