JABLOTRON INBRAAKINSTALLATIE PARTICULIER ETTEN-LEUR

Laat u overtuigen en kies voor een professioneel beveiliging systeem van MB Security Systems

JABLOTRON ALARMINSTALLATIE ETTEN-LEUR

Waarom een Jablotron inbraakinstallatie?

Klant had bij diverse partijen offertes opgevraagd om een goede vergelijking te kunnen maken. Hieruit kwam voort dat ons Jablotron inbraakinstallatie systeem de beste keuze was. Het codepaneel is namelijk volledig draadloos waardoor deze geplaatst kan worden zonder het aanleggen van bekabeling.

Verder telde voor desbetreffende klant het “uiterlijk” van de componenten mee in de overweging.

Wat gaf de doorslag om voor MB Security Systems te kiezen?
Na het eerste contact volgde al snel een opname op locatie. Hierin bespreken we de wensen van de klant, alsmede de mogelijkheden van het Jablotron alarmsysteem. Voor dit gesprek nemen we vanzelfsprekend uitgebreid de tijd om alles goed in kaart te kunnen brengen en de klant van een goed advies te kunnen voorzien. Betreffende klant vond het prettig dat er de tijd genomen werd en er niet meteen op aankoop of akkoord gewenst was. Dit in combinatie met het aangeboden systeem gaf de uiteindelijke doorslag om voor MB Security Systems te kiezen.

Dank voor de ontvangen review, fijn te horen dat alles naar wens is verlopen!!

Laat u overtuigen en kies ook voor een Jablotron inbraakinstallatie van MB Security Systems, of neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

 

ONS WERKGEBIED

MB Security Systems is gevestigd in Etten-Leur en onder meer werkzaam in: Etten-Leur, Breda, Prinsenbeek, Zevenbergen, Sint Willebrord, Oudenbosch, Oud Gastel, Oosterhout, Bosschenhoofd. Tilburg, Teteringen, Galder, Rucphen, Sprundel, Dorst, Strijbeek, Rijsbergen, Zundert, Hoeven, Chaam, Ulvenhout, Bavel, Dongen, Wouw, Wouwse Plantage, Gilze, Rijen, Klundert, Moerdijk, Halsteren, Goirle, Hilvarenbeek. 

JABLOTRON INBRAAKINSTALLATIE ETTEN-LEUR? KIES VOOR MB SECURITY SYSTEMS

  • Ruim 25 jaar ervaring in de beveiligingstechniek
  • Brede productkennis opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven
  • Service maar vooral klantgericht
  • Betrouwbaar en secuur